vegan pizza

Anamma är ett av mina favorit märken när det kommer till vegansk mat. Tror dom flesta känner till dom men om ni inte så gör dom frysta veganska produkter. T.ex. falafel, schnitzel, köttbullar, mm.

Blev då väldigt glad när jag såg att dom släppt vegansk pizza, jag kanske inte är världens pizza entusiast men såklart gillar jag pizza. Men vad som är så bra är att finns det rikigt goda veganska pizzor där ute kan man hoppas att ickeveganer testar dom och väljer dom ist var “vanliga” pizzor.

Jag valde att köpa VEGOMEXICANA pizza.

vegan pizza

Rating: ★★★★☆

För hela pizzan: 738 Kcal | 24,5 g protein | 27 g fett|

God, abuslut. Men inte så mycket snmak som jag skulle vilja ha. Inte så mycket tomatsås, vilket jag tyckte va bra.

Osten påminde mig om denna: Violife’s Pizza Ost

Vet inte om det var den dom använder men jag gillade smaken av osten, mer än vanlig ost t.o.m.

Tips: Jag saltade och kryddade med både pizzakrydda och chiliflakes.

+ Väldigt god med lite extra krydda, känns lätt att äta och man känner sig inte äcklig efterråt.

– Liten, mättar inte två männsikor.

vegan pizza
vegan pizza

IN ENGLISH:

Anamma Vegan Pizza, VegoMexicana

Rating: ★★★★☆
For the whole pizza: 738 Kcal | 24.5 g protein | 27 g fat |

Good, absolutely . But not as much flavor as I would like. Not so much tomato sauce, which I thought was good. The cheese reminded me of the Violife’s Pizza Cheese. Don’t know if it was the one they use but I liked the taste of the cheese, more than regular cheese even

Tips: I salted and seasoned with both pizza spice and chili flakes.

+ Very good with a little extra spice, feels easy to eat and you don’t feel gross afterward.

– Small, do not satisfy two people.